Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim is terug van de Gamescom!

Gamekings Redactie 19/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim is terug van zijn eerste Gamescom-avontuur als ‘Gameking’ en vertelt jullie hoe zijn ervaring daar was nu het nog vers in zijn gedachte zit. De Gamescom 2016 in Keulen zit er voor ons weer op en er is genoeg gebeurd! Karim mocht een aantal presentaties bijwonen, is er bij een paar naar binnen gesneaked en vertelt je zijn eerste ervaringen in deze Gamekings Extra.

Karim heeft dus de volle Gamekings ervaring gekregen hoe het is om op zo’n enorme beurs door de mensenmassa op tijd op bij je afspraak te komen en ter plekke er wat previews uit te gooien. Het is niet niks om op zo’n beurs op rap tempo content te maken, maar Karim heeft deze trip doorstaan en veel geleerd. Nu terug op de redactie is het weer ouderwets items controleren en maken, want dat gebeurt niet vanzelf!

Deze Gamescom items komen dit weekend en volgende week op hoog tempo jouw kant op! Deze week en volgende week komen de previews online,  naast één of twee items die je gewend bent van je local Gamekings vanaf zo’n beurs. Ben je zelf ook naar de Gamescom 2016 geweest of ga je nog? En hoe hebben jij het zelf ervaren? Laat dit ook even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch