Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim speelt Black Ops 3: Descent

Gamekings Redactie 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de review van Call Of Duty: Black Ops 3 Decent DLC die binnenkort op de Gamekings website te zien is, moest nog gameplay gecaptured worden. Karim zit zich te ergeren en Shelly en Mo staan ‘m bij in deze Gamekings Extra: Karim speelt Black Ops 3: Descent!

Descent is de derde en nieuwste DLC van Call Of Duty: Black Ops 3, die onlangs is verschenen voor de PlayStation 4. De nieuwe DLC bevat veel content waar je mee los kunt gaan! Waaronder de mappen Cryogen, Rumble, Berserk, Empire en last but not least; Gorod Krovi – de map waarin je los kunt gaan met zombies. Als kers op de taart kan je in deze missie draken aanschouwen. Binnenkort komt er een review van deze DLC online, vergeet die niet te checken!

Karim is er inmiddels een beetje uit. Mo wilde gameplay opnemen voor de review, maar hij slaagde er niet om fatsoenlijke beelden te maken, aangezien hij continu dood ging. Dus heeft hij Karim erbij gehaald om het op te knappen. Terwijl Karim zich zit te irriteren, praten Shelly en Mo je nog even bij over de nieuwe Call of Duty en Battlefield. Check deze Gamekings Extra: Karim speelt Black Ops 3: Descent om te genieten van zijn frustratie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch