Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim heeft Cities: Skylines gespeeld

Gamekings Redactie 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vakantie is voorbij, dus tijd om eens rond te vragen wat onze Gamekings hebben gedaan in hun vakantie. Uiteraard wil Karim zijn verhaal delen met jullie. Helaas is hij een tijdje ziek geweest, maar dat heeft wel zijn ogen geopend voor Cities: Skylines. Ben jij benieuwd naar de mening van Karim? Check dan deze Gamekings Extra: Karim heeft Cities: Skylines gespeeld!

Cities: Skylines is een bouwsimulatie game, waarin het jouw taak is om een zo groot mogelijke stad te bouwen. De game is ontwikkeld door Colossal Order en werd op 10 maart 2015 uitgegeven door Paradox Interactive voor de PC. Eind 2015 bracht Paradox de eerste uitbreiding uit, genaamd After Dark. Één dag voordat het EK begon, kwam de volgende uitbreiding “Match day” die zich focust op voetbalwedstrijden.

Karim heeft in de vakantie eindelijk een beetje normaal internet gekregen, dus kon hij naast Cities: Skylines ook weer aan de slag met Rainbow Six Siege, want dat was toch wel een groot gemis voor hem. Er komt een hoop nieuwe content aan voor deze game in 2017, dus blijf de website in de gaten houden voor het laatste nieuws!

Karim heeft in ieder geval het één en ander gespeeld, maar hoe zit het met jullie? Hebben jullie in de vakantie nog even flink de tijd genomen om te gaan gamen? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch