Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim haat op onze Pokémon Sun en Moon Preview

Gamekings Redactie 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim heeft eindelijk een gaatje in zijn agenda gevonden om het even te hebben over de Pokémon Sun en Moon Preview. In de preview schieten David en Shelly Pokémon Sun en Moon bijna compleet aan flarden. Onze Karim is het daar helemaal niet mee eens en daarom haat hij in deze Gamekings Extra op onze Pokémon Sun and Moon preview!

Er gebeurt natuurlijk ook wel eens wat op de redactie, waaronder ook een discussie over de Pokémon Sun en Moon preview. Karim en Shelly hebben het dan ook gehad over de opties die Pokémon Sun en Moon te bieden heeft. Daarbij heeft Karim nog een paar aanvullingen voor deze preview, want zeg nou zelf, wie kent Tauros niet?! Ook valt er nog wat te vertellen over de voor- en nadelen van het hebben van HM’s in een Pokémon-game, maar welke dat zijn?

Wat heeft Karim allemaal te vertellen over deze Pokémon Sun en Moon Preview? En wat vindt hij van Pokémon Sun en Moon? Dat kun je zien door snel deze Gamekings Extra te checken! Laat ons ook even weten of jij het eens bent met Karim of juist met David en Shelly in de comments!

Klik hier voor de Pokémon Sun en Moon Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch