Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim en Shelly op de CoD Infinite Warfare Launch Party

Gamekings Redactie 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was weer tijd voor een Launch Party. Deze keer gaan Karim en Shelly naar de CoD Infinite Warfare Launch Party! En wat een feest dat het was! Een drankje, gezelligheid en natuurlijk Call of Duty Infinite Warfare! En dat zie je allemaal in deze Gamekings Extra: Karim en Shelly op de CoD Infinite Warfare Launch Party!

Je hebt hem waarschijnlijk al eerder voorbij zien komen in de livestream, maar Karim en Shelly zijn bij de Call of Duty Infinite Warfare Launch Party geweest. Dat was natuurlijk een en al gezelligheid. Natuurlijk waren ook onze Skate en JJ aanwezig bij dit event. En met een hoop gezelligheid en een aantal drankjes is deze avond dan ook goed en vooral gelukkig afgesloten. En onze Karim is na het event dan ook lekker een nacht in de weer geweest met zijn nieuwe aanwinsten.

Wat voor grappen en grollen hebben Karim en Shelly uitgehaald op deze CoD Infinite Warfare Launch Party? En waarom heeft Karim een soort van wond op zijn gezicht zitten? Dat kun je natuurlijk allemaal zien in deze Gamekings Extra: Karim en Shelly op de CoD Infinite Warfare Launch Party! En laat natuurlijk eventjes een reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch