Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ vindt de Call of Duty: Ghosts teaser belachelijk

Gamekings Redactie 03/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de week is het Call of Duty vuurtje flink aangewakkerd. Het internet ging los en de speculaties vlogen in het rond, want er is een teaser opgedoken van een nieuwe Call of Duty game, Call of Duty: Ghosts. JJ vindt de Call of Duty: Ghosts teaser belachelijk; Je ziet niets van gameplay en toch gaan mensen er los op. Martin, met wie JJ samen Einde van de Week Vrijdag aan het voorbereiden is, is het hier totaal niet mee eens. Volgens hem is dit juist een goede teaser.

In de teaser zijn een aantal strijders te zien vanuit verschillende tijdperken en culturen. Daar overheen wordt door een man met zware stem gesproken over waarom zij die maskers dragen. Ze dragen het om zichzelf te beschermen, zichzelf te bedekken. Het eindigt met een man die zijn gezicht wel laat zien en dan zijn gezicht bedekt met een bekende bivakmuts. We zien dan de titel van de game en de datum wanneer we meer te zien krijgen van Call of Duty: Ghosts, namelijk, 21 mei. Laat dit nu net de dag zijn waarop ze de nieuwe Xbox gaan tonen. Martin vindt het juist een goede teaser. Er zit een verhaal achter, het laat de nieuwe titel zien en we weten wanneer we de eerste gameplay beelden kunnen checken. Prima toch?

In Einde van de Week Vrijdag gaan Martin en JJ hier dieper op in, dus hou Gamekings.tv in de gaten om te zien waar deze discussie naartoe zal leiden. Wat verwacht jij van deze nieuwe Call of Duty, welke op een nieuwe engine zal draaien?

Gamekings Extra: JJ vindt de Call of Duty: Ghosts teaser belachelijk

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch