Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ over Gabe Newell en Half-life

Gamekings Redactie 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn inmiddels diverse platformen waar veel games op verschijnen. De vraag is echter waarom er veel meer exclusieve games gemaakt worden voor consoles als een Playstation 4 en Xbox One, dan voor de PC. Nou was er afgelopen nacht een ask-me-anything met Gabe Newell, en daar moest JJ het vandaag even over hebben in deze Gamekings Extra: JJ over Gabe Newell!

Iedereen kent Steam wel, het PC-platform van dit moment. Er worden iedere dag titels bij gezet in allerlei genres en categorieën. Maar wat je eigenlijk nooit ziet zijn PC exclusives. Gisterenavond was er een ask-me-anything met Gabe Newell op Reddit en daar heeft Gabe diverse vragen beantwoord. Maar de belangrijkste vragen blijven echter onbeantwoord. Inmiddels is het enige wat we weten, dat er een nieuwe game aan zit te komen. Maar wat voor game, hoe gaat dat eruit zien en waar gaat hij over? Dat zijn vragen waar we helaas nog geen antwoord op hebben. Het zou dus zomaar kunnen dat we een nieuwe Half-Life titel krijgen, maar of dit ook echt het geval is, dat weet alleen Gabe Newell.

Ben jij benieuwd wat JJ allemaal te zeggen heeft? Of ben jij nieuwsgierig naar wat er is gezegd in het interview met Gabe Newell? Check dan snel deze Gamekings Extra: JJ over Gabe Newell en drop jouw reacties in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch