Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is boos op Titanfall 2

Gamekings Redactie 01/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals de titel al doet vermoeden is JJ boos op Titanfall 2. Maar waarom wordt de game niet vet goed ontvangen? Je ziet het in deze Gamekings Extra: JJ is boos op Titanfall 2!

Oké, JJ is misschien niet boos op de game zelf maar meer op Respawn, de uitgever van Titanfall 2. Dit komt omdat de release van Titanfall 2 niet erg tactisch was gepland. De game kwam namelijk uit tussen de releases van Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare in. Hierdoor verkoopt de game simpelweg minder dan dat hij potentieel zou kunnen, als hij bijvoorbeeld een paar maanden later uit zou komen.

JJ heeft wel een verhaal gehoord over hoe het nou precies zo ver heeft kunnen komen, maar weet niet zeker of het echt zo is. Waarschijnlijk heeft Respawn de game willen uitbrengen voor Call of Duty: Infinite Warfare, alleen hebben ze Battlefield 1 over het hoofd gezien. Een leuke theorie, maar of dat nou de werkelijke reden is blijft de vraag. Maar wat zeker is, is dat Respawn hier wel echt een grote fout heeft gemaakt wat ze waarschijnlijk niet nog eens gaan herhalen.

Wat denk jij dat de reden is van de release datum van Titanfall 2? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch