Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is boos op GameOn

Gamekings Redactie 26/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze ‘Gamekings Extra: JJ is boos op GameOn’ lucht JJ even zijn hart over officiële instanties en gaming. In dit geval gaat het over het fonds GameOn en waar zij de tien miljoen euro die zij beheren in willen investeren. Dit geld is bedoeld om Nederlandse developers te helpen met het maken van toffe games. Voordat je een aanvraag in gaat dienen voor financiële steun voor je eigen vette indie-game, moet je even kijken wat JJ precies te vertellen heeft.

Hoewel dit fonds in het leven is geroepen om Nederlandse game-bedrijven te helpen om succesvol te worden en misschien wel een wereldwijd fenomeen te worden, hebben ze daar zelf wat andere ideeën over. JJ heeft zich uitgebreid ingelezen in het onderwerp en kan zoals altijd op uitstekende wijze zijn mening delen via Gamekings Extra.

Dat is overigens niet het enige wat JJ voor je in petto heeft in deze Gamekings Extra, want hij wil ook nog iets kwijt over Naughty Dog en het nieuws dat de kans op een vervolg op The Last of Us fifty-fifty is. Deze game, die een groot succes was en waar ook een prequel voor gemaakt is, zou zeker een vervolg verdienen. Tegelijkertijd is er natuurlijk de vraag of er überhaupt nog meer verhaal te vertellen is onder de ontwikkelaar. JJ heeft naar de tv-wereld gekeken voor inspiratie en ziet zeker mogelijkheden voor meer games onder de vlag van The Last of Us. Hoe dit precies in elkaar steekt en wat de overheid precies verkloot voor ontwikkelaars en gamers in Nederland, zie je in ‘Gamekings Extra: JJ is boos op GameOn’.

Gamekings Extra: JJ is boos op GameOn

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch