Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ heeft toegang tot de Ghost Recon: Wildlands closed Bèta!

David van Arragon 03/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leven is altijd al mooi voor een game-criticus, maar vandaag schijnt de zon in Huize Gamekings nog meer. We hebben namelijk toegang tot de closed bèta van Ghost Recon: Wildlands en dat is een fijn ding, aangezien veel van ons zichzelf een behoorlijk goede couch-warrior vinden.

Het langverwachte nieuwe deel uit de Tom Clancy-reeks komt pas op 7 maart uit, maar vanaf vandaag tot en met zondagnacht is de closed bèta online. En in die tijd kunnen we het landschap van Bolivia vrijmaken van allerhande kartel gespuis. Of wie weet kunnen we wel ons eigen drugs imperium opbouwen. Dit gaat dus een lekker weekendje met weinig slaap worden.

Het item is opgenomen om een uur of elf, terwijl de beta pas om twaalf uur online zou gaan. JJ denkt echter zeker te weten dat je ook eerder online kunt, omdat ze vast en zeker die servers even rustig laten opwarmen en niet ineens om klokslag twaalf uur 100.000+ nieuwsgierige gamers er op loslaten. Klinkt logisch toch?

Het moment is aangebroken om JJ zijn theorie te testen. Heeft ie gelijk, of lult ie maar wat uit zijn nek? Je ziet het in deze Gamekings Extra: JJ heeft toegang tot de Ghost Recon: Wildlands closed Bèta!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch