Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ had gelijk over Gran Turismo 6

Gamekings Redactie 15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren heb je de zorgen van JJ kunnen aanhoren. Hij maakte zich zorgen over de nieuwe game van Polyphony Digital: Gran Turismo 6. Hij maakte zich zorgen, omdat hij sterke vermoedens had dat deze game aangekondigd zou worden voor de PlayStation 3. Hij vindt namelijk dat Gran Turismo 6 een paradepaardje had moeten zijn voor de PlayStation 4. En wie had het gedacht, maar JJ had gelijk over Gran Turismo 6.

Vandaag is dus inderdaad het zesde deel in de reeks die al jaren meegaat aangekondigd. Goed nieuws uiteraard voor de race fans, want die zitten natuurlijk al een paar jaar te wachten op een nieuw deel van deze fantastische racegame. Alles van het vorige deel zou in dit aanstaande deel gestopt worden, aangevuld met een handjevol tracks en een duizelingwekkend aantal auto’s. Deze feestdagen moet de titel er aankomen, wanneer de nieuwe PlayStation 4 dus ook in de winkels ligt. Zakelijk gezien is dit een logische stap. Er zijn ontzettend veel PlayStation 3’s verkocht, waarbij dus veel potentiële kopers zitten. Maar voor de hardcore gamers die graag smullend op de bank met hun vingers aflikkend de game hadden gespeeld op de PlayStation 4, is het jammer.

Ze hebben jarenlang gewerkt aan de engine van de vorige Gran Turismo, dus het was te verwachten dat deze opnieuw zou worden gebruiken. Dit is inderdaad het geval, al heeft deze een flinke opknapbeurt gehad van Polyphony Digital om alsnog de laatste druppels uit de inmiddels bijna acht jarige console te persen en een zo gelikt mogelijke game te maken. Of ze dit gaat lukken, trekken we absoluut niet in twijfel. Of dit zesde deel, of misschien een snel vervolg hierop, niet op de PlayStation 4 zou komen, betwijfelen we sterk. Het kan toch bijna niet anders?

JJ had gelijk over Gran Turismo 6

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch