Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ geeft een update over de E3

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is dan eindelijk de dag waar we zo lang op hebben gewacht. De E3 staat op het punt los te barsten en wij zijn hier op de redactie ontzettend druk alles voor te bereiden om jou een hele avond en nacht op de hoogte te stellen van de allerlaatste roddels, nieuwtjes, games en ander gespuis. JJ is zich ook ontzettend aan het voorbereiden op vanavond. Hij was hier vanochtend al vroeg om Brievenmaandag op te nemen en zal ook de hele dag aanwezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten. JJ geeft een update over de E3. Dit zal hij overigens een aantal keer per dag proberen te doen, zodat jij precies weet wat er allemaal gaande is.

Eigenlijk staat JJ al de hele dag te trappelen en en loopt een beetje nerveus heen en weer op de redactie. Hij is volop aanwezig op twitter om alle nieuwtjes te verzamelen. Zo kwam Nino overigens met het nieuws dat Mirror’s Edge 2 zou komen. Deze zou dan uitkomen voor de Kinect, maar het is een interessant nieuwtje.

Behalve dat wij als enige website de livestream marathon met een kop en een staart verzorgen, gaan we tussen door ook nog oude items laten zien van voorgaande E3 edities. De hele avond op en top vermaak dus! Mocht jij ook nog wat nieuwtjes hebben, kan je natuurlijk gewoon meetwitteren met #GKE3.

Vanavond dus, kun je ons vanaf 18:00 uur volgen en vergeet niet: als je ons bewijs kan leveren dat je inderdaad die hele livestream hebt gezien, maak je kans op zo’n dik ‘ik kijk #Gamekings t-shirt’. Dus maak even een foto van de begin stream, tussendoor en het laatste deel!

JJ geeft een update over de E3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch