Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ geeft een tweede update over de E3

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ geeft een tweede update over de E3. Hij is druk bezig alle geruchten te vergaren over de E3 voor vanavond, zodat hij helemaal up-to-date is. Zo heeft er bijvoorbeeld al iemand ingebroken bij de Convention Centre in L.A. en hebben we de foto’s kunnen zien van de posters en de locatie.

Daarnaast hebben we binnen een uur bijna 1.000 stemmen verzameld op onze poll op Gamekings.tv over de ‘always online’ functie van de Xbox One. De uitslag houden we nog eventjes geheim, maar vanavond zal JJ deze bekend maken. Het mag duidelijk zijn dat dit de belangrijkste E3 van de afgelopen tijd is. We gaan een nieuwe tijd tegemoet. Dit is een tijdperk waarbij we vroeger nog boxed copies kochten van games en we gaan naar de online wereld. We krijgen nu de problemen en oplossingen voorgeschoteld over het online games kopen en het altijd online moeten zijn om überhaupt te kunnen gamen. JJ zit er in ieder geval bovenop en zal nog een keertje een update posten voor we helemaal los gaan met de livestream.

Op de redactie zijn inmiddels bijna alle voorbereidingen klaar. Nino is hard aan het werk de gehele livestream-set op tijd af te krijgen, de website is zo goed als klaar en dus kunnen we gaan stellen dat dit de meest wrede E3 livestream ooit wordt!

Mochten jullie nog nieuwtjes ontdekt hebben, kun je natuurlijk meetweeten met #GKE3. Daarnaast kun je nog een heel tof ‘ik kijk #Gamekings t-shirt’ winnen! Dit doe je door een foto van jezelf te maken waarin je laat zien dat je het begin van de stream bekijkt, en een foto waarin te zien is dat je om 5 uur nog steeds de livestream volgt!

JJ geeft een tweede update over de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch