Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ en Emiel over de parental lock van de Switch

Gamekings Redactie 16/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zijn jullie na die nieuws-overload al zat van de Nintendo Switch? Jammer dan! JJ en Emiel gaan even goed zitten voor een nieuwe Extra over een feature die Nintendo voor de Switch heeft aangekondigd. Want het is serious business. Benieuwd waar ze het over hebben? Check dan deze Gamekings Extra: JJ en Emiel over de parental lock van de Switch!

Nintendo was super trots toen ze een filmpje lieten zien waarin ze het hadden over een nieuwe feature voor op de Nintendo Switch. Ben jij namelijk een ouder en heb je kleine koters die constant willen gamen? Hebben ze de hele tijd een controller in hun klauwen? Kruipen ze ’s nachts hun bed uit om stiekem die console aan te slingeren? Nou, dan heeft Nintendo goed nieuws. Je kan namelijk met een nieuwe applicatie, de Nintendo Switch op afstand in de gaten houden. Zo kun je precies zien wanneer kleine Henkie stiekem Mario heeft gespeeld.

JJ vindt dit geen goede zaak en gaat met Emiel de discussie aan. Hoewel Emiel in eerste instantie enthousiast is over de nieuwe applicatie, snapt hij JJ zijn argumentatie ook wel erg goed. Zijn er hier ouders die wel gebruik zouden maken van zo’n applicatie? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch