Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle heeft gave shit meegenomen voor Skate

Gamekings Redactie 17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle heeft een prima weekend gehad, maar het werd nog beter toen hij een aantal oude platen vond. Hij weet als geen ander dat onze Gameking Skate helemaal gek wordt als hij beats hoort van de goeie oude tijd, en daarom heeft hij ze meegenomen naar de redactie. De reacties van de heren zie je in deze extra lange Gamekings Extra: Jelle heeft gave shit meegenomen voor Skate!

Het geluk houdt niet op, want we hebben de platenspeler kunnen vinden op de redactie en dat betekent natuurlijk dat we die shit moeten checken! Skate de man van de techno, freestyle en hiphop voelt zich helemaal in zijn element tijdens het beluisteren van de platen. Hij legt de lat hoog, want niet elke plaat heeft het in zich, om de collectie van Skate uit te breiden.

Zo komen o.a. de Crash Crew en The Last Poets op de platenspeler te liggen en dan weet je wel hoe laat het is. Dan is het tijd om helemaal los te gaan. Goed moment om eens stil te staan bij de muziek van toen. Hebben jullie zelf nog naar dit soort muziek geluisterd en staan jullie volledig achter Skate zijn muzieksmaak of gaan jullie liever met de tijd mee? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch