Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en Veras zijn terug van DreamHack

Gamekings Redactie 02/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle, Skate en Veras zijn afgelopen week richting Zweden vertrokken om eens even te kijken hoe het er aan toe gaat op DreamHack. Natuurlijk waren ze daar ook om weer flink wat toffe content te schieten voor jullie en uiteraard is dat aardig gelukt. De jongens kwamen terug met verhalen over scheten en clubs die al om twee uur dichtgingen. Nu ze weer terug zijn, moet er natuurlijk hard gewerkt worden om al het geschoten beeldmateriaal zo compact mogelijk te krijgen. Vandaar dat Jelle en Veras het aan het spotten zijn. Check hoe dat er aan toe gaat in deze ‘Gamekings Extra: Jelle en Veras zijn terug van DreamHack’.

Natuurlijk staat DreamHack bekend als de grootste lan-partij ter wereld. Skate en Jelle zijn dan misschien niet ‘s werelds grootste PC-gamers, toch wilden ze er een kijkje nemen om te checken of het dope is. Zo blijkt dat Skate toch langzamerhand wel begint in te zien wat er allemaal zo tof aan is. Hij wilde namelijk een helemaal een League of Legends-wedstrijd afkijken. Dit geeft aan dat Skate door begint te krijgen wat er nou zo spannend aan is. Geloof me, in de aflevering ga je daar nog genoeg over horen, want het feit dat Veras en Jelle helemaal stuk gaan tijdens het kijken van de beelden zegt genoeg.

Ook in de avonduurtjes zijn de jongens flink tekeer gegaan, want zo blijken ze een club op stelten gezet te hebben. In deze Gamekings Extra-video krijg je daar natuurlijk al wat korte voorproefjes van, maar voor het complete plaatje moet je toch nog even langer wachten. Ben je benieuwd hoe lang? Check hier ‘Gamekings Extra: Jelle en Veras zijn terug van DreamHack’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch