Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle en David gaan naar het buitenland!

Gamekings Redactie 12/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na zijn verjaardag heeft Jelle nog iets leuks. Hij gaat namelijk samen met David , en een aantal andere heren van Gamekings, naar het buitenland voor het nieuwe seizoen van Gamekings. Zie waar en met wie ze precies gaan in deze Gamekings Extra: Jelle en David gaan naar het buitenland!

Voordat hij en de crew op reis gaan wordt de gear, die ze natuurlijk mee nemen, nog even geprepareerd. Waar ze precies naar toe gaan houden we nog even geheim. maar wat we je wel kunnen beloven is dat het heel vet gaat worden. Ben jij ook zo enthousiast voor seizoen 16 van Gamekings? David anders zeker wel, hij vertelt al een beetje wat er in het seizoen gaat komen en op welke manier dat anders is dan het vorige seizoen. Er gaan veel dingen veranderen maar zeker wel op een goeie, leuke en vooral vette manier!

Wat vind jij er eigenlijk van dat Dennis weg is en dus niet in dit seizoen zal zitten en hoe gaat Gamekings het nieuwe seizoen aanpakken? Dat hoor je allemaal van Jelle en David in deze Gamekings Extra: Jelle en David gaan naar het buitenland!

 

20151203_Gamekingsextra_splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch