Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het Pokemon dagboek deel 4 met de Shiny Rhyhorn

Gamekings Redactie 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, daar is die. Het Pokemon dagboek deel 4. We hebben in de vorige delen kunnen zien en horen wat Thijs vindt van Pokemon X en Y. Ondertussen heeft hij verteld dat hij het supertof, een beetje een best-off van de serie én vernieuwend vindt. De reden daarvoor is dat Thijs erg houdt van de Pokemon waar hij vroeger mee opgegroeid is en hij dus ook maar al te graag nog een keer de Pokemon wil laten opgroeien in een supermooie wereld, waarin je ze echt bijna allemaal kunt vangen! Je ziet in ‘Gamekings Extra: Het Pokemon dagboek deel 4 met de Shiny Rhyhorn’ hoe enthousiast Thijs zijn avontuur aan het beleven is.

Vandaag zal Thijs vertellen waarom hij pas net de tweede gym gehaald heeft. Het is niet omdat hij heel slecht is in videogames, of dat ‘ie gewoon geen zin heeft om zich door het verhaal heen te slaan. Nee jongens, het komt door het feit dat Thijs gewoon graag zo snel mogelijk z’n Pokemon-vriendjes van vroeger weer bij elkaar heeft. Niets of niemand kan hem daarvan weerhouden. Zo heeft hij een intens gevecht met een Abra achter de rug, omdat meneer zo graag een Alakazam wilde hebben. Ook heeft hij de grot waar je de fossiel krijgt flink wat uurtjes doorzocht om een Kangashkan te vangen. Tot iedereen hun grote verbazing kwam Thijs bij die laatste zoektocht een ‘Shiny Rhyhorn’ tegen, die hij met veel geluk heeft weten te bemachtigen.

Om een lang verhaal kort te maken, je gaat in deze aflevering van het Pokemon dagboek erachter komen wat de beste jongen zo erg bezighoudt en wat hij beschouwt tot de ‘toffere’ Pokemon. Natuurlijk willen we maar al te graag horen wat jullie favorieten zijn, dus brand los in de comments!
Gamekings Extra: Het Pokemon dagboek 4 (Shiny Rhyhorn)

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch