Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het is fucking warm!

Gamekings Redactie 20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment zal iedereen aan het struggelen zijn met het warme weer van vandaag. Iedereen zal dat op zijn eigen manier oplossen. Wij op de redactie hebben wel trek in een ijsje en een biertje, dus dat is wat we gaan doen! Je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Het is fucking warm!’.

Vandaag is het maar liefst 32 graden in Amsterdam. Met het werk op de redactie en het werk in de studio maakt de warmte het er zeker niet gemakkelijker op, dus hebben wij besloten om maar even op pad te gaan om verkoeling op te zoeken.

Stagiairs Mo, Jaimy en Daan gingen samen met Shelly lopend, met wat kratjes bier, naar de supermarkt om ijsjes en vochtige versnaperingen te halen. Als je denkt dat het alleen bij een kratje bier blijft, heb je het mis. Daan kan het niet laten om een paar Desperadosjes mee te nemen en Shelly kan het niet laten om wat blikjes Radler in te slaan.

Dus ben je benieuwd wat wij precies doen op zo’n warme dag of wil je zien hoe het tochtje naar de supermarkt was? Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Het is fucking warm!’ en laat in de comments vooral weten wat jij tijdens deze fucking hete en benauwde dag zoal doet!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch