Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het Amerikaanse sportseizoen

Gamekings Redactie 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie anders dan JJ pleuren we voor de camera om het te hebben over het Amerikaanse sportseizoen? Hij vliegt van het ene naar het andere onderwerp en luidt het nieuwe sportseizoen in met al zijn passie, in deze Gamekings Extra: Het Amerikaanse sportseizoen.

Amerika is in al zijn grootheid weer begonnen aan het nieuwe sportseizoen. Wat betekent dat nou voor Gamekings? Binnenkort komen er natuurlijk weer een stortvloed aan nieuwe sportgames aan, waaronder NBA 2K17 en FIFA 17. Ondertussen is de nieuwe Madden al uitgebracht en hebben alle teams van het American Football hun eerste officiële wedstrijd al gespeeld. Voor het eerst in de geschiedenis is er ook een Europeaan gekozen tot de selectie van de Minnesota Vikings! De 22-jarige Moritz Boehringer, afkomstig uit Duitsland, heeft Europa op de kaart gezet door zich aan te sluiten in de NFL.

JJ heeft ook zo zijn favoriete teams. Op het gebied van American Football zijn dat de New York Giants, op het gebied van basketbal de Los Angeles Clippers, op het gebied van ijshockey de New York Rangers en ook op het gebied van honkbal heeft hij z’n favoriete teams: de Boston Red Sox en de New York Mets/Yankees.

Speel jij zelf ook Amerikaanse sportgames? Drop het in de comments!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch