Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het 15 jaar Gamekings shirt

Gamekings Redactie 05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings merchandise zal ook dit jaar in groten getale aanwezig zijn bij de Gamekings stand. Het zal jou waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Gamekings 15 jaar bestaat. Naast het super vette feest op de vrijdagavond, onthullen we in deze video het 15 jarige jubileum shirt. Wil jij weten hoe dit shirt eruit ziet? Check dan nu deze Gamekings Extra: Het 15 jaar Gamekings shirt!

Met man en macht heeft Boris geprobeerd de shirts heelhuids de redactie in te krijgen. Speciaal voor deze Gamekings Extra hebben Boris en Shelly één van de dozen voorzichtig opengemaakt om jou een “firstlook” van het shirt te geven. De shirts vallen iets kleiner, dus is het verstandig om een grotere maat te kopen. Dit shirt haal je natuurlijk bij onze Gamekings stand op Firstlook Festival. Als jij premium bent, krijg je ook nog eens 50% korting! En voor de premiumbazen die een jaarabonnement hebben, krijg je het “Ik heb premium bitch!” shirt, wat in het laatste Premium Journaal te zien is, gewoon fucking gratis!

Boris en Shelly hebben nog geen prijskaartje voor het shirt vastgesteld. Boris wil graag weten hoeveel jij over zou hebben voor dit te gekke shirt en of we jou zullen zien in dit shirt op Firstlook Festival. Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch