Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat je niet zag in Bar Weinig 5.0

Gamekings Redactie 02/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om te beginnen wensen wij jullie een fucking gruwelijk 2017 toe, dat het een jaar vol toffe games mag worden. Om jullie meteen in de stemming te brengen naast Brievenmaandag, kijken wij nog even terug op Bar Weinig 5.0. Veel van jullie hebben de stream bekeken, maar er zijn ook extra beelden geschoten die jullie nog te goed hebben. Benieuwd wat er gebeurde op de redactie? Check dan deze Gamekings Extra: Wat je niet zag in Bar Weinig 5.0!

Naast de vaste kern van Gamekings kwamen ook wat oude bekenden om hun gezicht te laten zien. Zo was Pascal aanwezig in de stream en liep de redactie vol met ex-stagiairs. Onze showmannen Karim en Daniël willen van iedereen wel weten, wie het moeilijk gaat krijgen tijdens deze Bar Weinig. Er gaan veel handen omhoog voor Shelly, maar of dat een goede keus is?

Diegene die de stream hebben gekeken, zagen al snel dat Pascal het zwaar had. Hij zat namelijk samen met Boris in een team onder de naam team Skaffa. Aan het einde van de avond wil Pascal toch nog even zijn verhaal doen. Bar Weinig 5.0 zat vol met gestoorde, gekke, en toffe momenten, maar wat vonden jullie het mooiste moment tijdens de stream? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch