Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Hearthstone nieuws

Gamekings Redactie 03/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week kwam er een item online over One Night in Karazhan, de nieuwe uitbreiding van Hearthstone. In dat item was te zien dat Blizzard een shitload aan sterke kaarten had toegevoegd. Er kwamen veel klachten na die update, omdat het spel niet meer in balans zou zijn. Blizzard luisterde en heeft gereageerd met een update. Wat die update inhoudt, zie je in deze Gamekings Extra: Hearthstone nieuws!

Hearthstone is een card game waarin je jouw tegenstander moet verslaan door middel van de juiste kaarten. In dit spel zijn solo missies en avonturen toegevoegd die je kunt kopen of vrijspelen. In deze game modes kun je speciale kaarten verdienen die je later weer kunt gebruiken in andere game modes. In het laatste avontuur kon je enorm sterke kaarten verdienen. Het is natuurlijk super vet als je zo’n kaart in je bezit hebt, maar is een potje Hearthstone dan nog wel spannend?

Emiel vindt het erg jammer dat de kaarten waar hij vroeger voor heeft betaald ineens slechter worden. Een soort zelfde situatie gebeurde ooit bij League of Legends. Daar kon je voor een korte tijd een skin kopen. Later werden die accounts met die skins heel veel waard omdat die skins nergens meer te verkrijgen waren. Riotgames wilde lekker geld verdienen en gooide na een tijd al die skins weer in de markt. Dit werd niet goed ontvangen bij de mensen die het vroeger wel echt hebben gekocht. Heb je ook zelf weleens zoiets ervaren? Laat het Emiel weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch