Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Gelukkig Nieuwjaar!

Gamekings Redactie 31/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook 2013 is tot een einde gekomen. De Maya’s hebben dus nog steeds geen gelijk gehad. Kortom, wij gaan in 2014 lekker door met het maken van game-related content voor jou. Nu wil de hele redactie jou de beste wensen en een gelukkig Nieuwjaar wensen! Tel met ons me af naar 2014 voor een spectaculaire vuurwerkshow!

Afgelopen jaar brachten Sony en Microsoft ons de next-gen consoles, en verschenen er qua games ook echte parels zoals The Last Of Us en Grand Theft Auto V. Er staan voor 2014 misschien geen nieuwe consoles in de planning, maar qua games moet 2014 een erg mooi jaar gaan worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Watch Dogs, South Park: The Stick of Truth of Destiny. Er staat een hoop te gebeuren in 2014, waarvan we waarschijnlijk het meeste nog niet eens weten. Hoe wordt bijvoorbeeld 2014 voor de indies? En hoe gaan de Steam Machines het doen?

Wat we wel weten, is dat 2014 voor een episch nieuw seizoen van Gamekings gaat zorgen. Zo zit 2014 vol met toffe trips, de E3 en Gamescom, maar natuurlijk ook een nieuwe Firstlook. Ja, in 2014 gaan we rocken! Maar dat kunnen we niet zonder jou, de kijker. Daarom willen we alle kijkers bedanken voor het wrede vorige jaar en wensen we jullie allemaal een gelukkig Nieuwjaar! Op naar 2014!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch