Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat doen wij zonder internet?

Gamekings Redactie 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een normale dag op de redactie, tot onze grote vriend “het internet” besloot om ermee te kappen. Naast de chaos en de paniek die op dat moment uitbrak, kwam Sjaak erachter dat er ook een leuke kant aan zit. Via Chrome is het namelijk mogelijk om een game te spelen in de browser, wanneer je geen internetverbinding hebt. Tijd voor een challenge! Benieuwd naar de winnaar? Check dan deze Gamekings Extra: Wat doen wij zonder internet?

Voor degenen die wel eens eerder in deze dramatische situatie terecht zijn gekomen, wellicht kende je dit spelletje al. Mocht je geen internet hebben dan open je Chrome en kun je meteen met het spel beginnen. Sjaak, Jelle, David zijn het gevecht met elkaar aangegaan. Shelly heeft geluk, want net toen ze aan de beurt was, hadden we weer internet.

Als wij geen internet hebben en onze technische baas is ook niet aanwezig, dan geven wij al snel de schuld aan Ziggo en soms hebben wij gelijk. Vandaag helaas niet, want iemand kwam erachter dat er gewoon een stekker niet in het modem zat. De grote vraag luidt dan ook: Wat doen jullie als er geen internet is? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch