Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: FIFA 16 Pop-up Store in Amsterdam

Karim Shehata 16/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA 16 gaat bijna verschijnen en dat zal waarschijnlijk niet stilletjes aan je voorbij gaan dit jaar. Electronic Arts gaat in samenwerking met Media Markt en Microsoft Xbox namelijk een heuse pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam openen ter ere van de launch. Deze winkel is open van 17 tot en met 27 september en biedt je dus een week van tevoren al de kans om met de game aan de slag te gaan. JJ vertelt je er alles over in deze Gamekings Extra: FIFA 16 Pop-up Store in Amsterdam!

Voor deze pop-up store wordt de Store for Brands even omgetoverd tot de FIFA 16 Xperience. Wanneer je tussen 17 en 27 september deze winkel binnen komt lopen, kun je natuurlijk met FIFA 16 aan de slag, maar er is meer. Zo kun je ook livestreams verwachten vanuit de FIFA 16 Xperience en kun je bekende mensen meeten, terwijl je daarnaast ook nog mee kunt doen aan toernooien.

Wanneer je echter niet in Amsterdam aanwezig kunt zijn tijdens deze week, is er een hele grote kans dat FIFA 16 naar jou toe komt. Door het land gaat namelijk een FIFA 16 truck rijden. De FIFA 16 truck komt langs de volgende plaatsen:

  • 17 september – Media Markt Groningen
  • 18 september – Media Markt Amersfoort
  • 19 september – Media Markt Amsterdam ArenA
  • 20 september – Media Markt Rotterdam Corner (LET OP: Geen truck, maar speelsessie in het theater!)
  • 21 september – Media Markt Maastricht
  • 22 september – Media Markt Den Bosch
  • 23 september – Media Markt Den Haag

In al deze steden is het mogelijk om rustig FIFA 16 te spelen, maar FIFA zou FIFA niet zijn als er ook een competitief belang achter schuilt. Zo kwalificeren twee mensen per stad zich voor de uiteindelijke nationale finale bij de Media Markt in Den Haag. Er is een vrouwen- en een mannentoernooi in alle vestigingen.

Op 23 september draait het echter niet alleen om de finale van het toernooi, want ook zal deze Media Markt om 23:59 opengaan voor een nachtopening van FIFA 16! Voor meer info over de truck en de pop-up store, moet je vooral even deze Gamekings Extra: FIFA 16 Pop-up Store in Amsterdam checken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch