Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Even een rookpauze op Firstlook 2013

Gamekings Redactie 06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hele dag rondwandelen op Firstlook 2013 zorgt ervoor dat je af en toe even een pauze wilt nemen. Iedereen doet dat op zijn of haar manier en Firstlook-verslaggever Thijs vroeg buiten aan gamers waarom zij niet van de sigaretten af kunnen blijven. Je ziet het in ‘Gamekings Extra: Even een rookpauze op Firstlook 2013’.

Het clichébeeld van gamers is dat ze alleen maar willen gamen en verder nergens op letten en dus ook niet hun gezondheid. Belachelijk onzin, natuurlijk. Denk aan onze eigen Boris, die gekroond werd als de meest sexy vegetariër en er altijd op let dat hij gezond leeft. Geen vlees, bijna geen drank en alleen maar gezond eten. Heel goed, als je het mij vraagt, maar niet iedereen kan dat. Er zijn genoeg mensen die de slechte verleiding van sigaretten niet kunnen weerstaan en Thijs is benieuwd waarom.

Eigenlijk is de vraag heel simpel: “Waarom rook je?” Dat was dan ook wat er gevraagd werd door Thijs, toen hij even bij de ingang van de Jaarsbeurs Utrecht poolshoogte ging nemen. Eigenlijk zijn er alleen maar slechte redenen te bedenken en daarom is hij extra nieuwsgierig. Het kost klauwen met geld, het is slechts voor je gezondheid en voegt helemaal niets zinvol toe aan je leven. Misschien dat er iemand met een goede reden komt en daarom is het tijd om ‘Gamekings Extra: Even een rookpauze op Firstlook 2013’ te checken!
Gamekings Extra: Even een rookpauze op Firstlook 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch