Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel mag eindelijk Sombra checken in Overwatch

Gamekings Redactie 16/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was lang wachten voor Emiel, maar eindelijk is Sombra er! Natuurlijk gaat Emiel dan ook meteen aan de slag met deze nieuwe hero van Overwatch in deze Gamekings Extra!

Op de BlizzCon was er een grote aankondiging voor Overwatch, want we krijgen een nieuwe map en een nieuwe character, genaamd Sombra! Sombra is de 22e hero uit Overwatch en niet zomaar een hero, maar een echte hacker! Daarom bezit zij ook allerlei toffe abilities die je in de game kunt toepassen om de game nog interessanter te maken.

Na even gewacht te hebben, is Sombra nu dan ook echt speelbaar! Dat laat Emiel natuurlijk niet aan zijn neus voorbij gaan en daarom gaat hij zijn uiterste best doen om te kunnen spelen met deze nieuwe hero. Een toch wel teleurstellend dingetje voor Emiel was dat hij Overwatch niet op de PlayStation 4 Pro mocht spelen. Daarom gaat hij aan de slag op de PlayStation 4 en hoopt ie iedereen voor zijn of haar harsens te knallen, maar of het hem lukt om Sombra te kunnen spelen?

Heeft Emiel de mogelijkheid gehad om Sombra te spelen? En wat vindt hij van deze nieuwe hero? Voor de antwoorden check je deze Gamekings Extra met Emiel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch