Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel over de Retron 5

Ruud 25/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een console waarmee je al je oude NES, SNES, Gameboy Color en Gameboy Advance games HD kunt spelen. Wie wilt dat nou niet? Emiel praat je bij over de Retron 5, een nieuwe console van Hyperkin. De Retron 5 maakt alle cartridges die nu in een doos liggen weg te kwijnen weer bruikbaar! Het enige probleem is dat de console nog moeilijk te verkrijgen is in Nederland, terwijl de Retron 5 in de Verenigde Staten al meer dan een jaar verkrijgbaar is. Wat kun je nu precies met dit apparaat? Wat zijn de voordelen van de Retron 5 ten opzichte van een emulator? Je ziet het in de Gamekins Extra: Emiel over de Retron 5.

Voor liefhebbers van retro gaming zijn er tegenwoordig genoeg manieren om je oude verzameling aan games weer te kunnen spelen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van emulators maar hierdoor zijn de cartridges die je jaren gespaard hebt totaal overbodig geraakt.

De Retron 5 brengt daar verandering in je ziet het in deze Gamekings Extra: Emiel over de Retron 5. Wat vind jij van retro gaming en kun jij wel zo’n alles in één console gebruiken? Laat het achter in de comments!

Gamekings Extra: Emiel over de Retron 5

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch