Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel over de nieuwe Hearthstone expansion

Gamekings Redactie 15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn op BlizzCon 2016 veel aankondigingen geweest, waaronder ook die van een nieuwe expansion voor Hearthstone, genaamd Mean Streets of Gadgetzan. Emiel wil het daarom graag even hebben over deze nieuwe expansion en hij deelt zijn Hearthstone-passie in deze Gamekings Extra: Emiel over de nieuwe Hearthstone expansion!

BlizzCon was al een avontuur op zich voor Emiel, maar met de aankondiging van Heartstone: Mean Streets of Gadgetzan kreeg hij het toch een beetje warm! Daarbij heeft Emiel tijdens BlizzCon drie echte speelkaarten van Heartstone weten te bemachtigen, die onder de legendaries van deze nieuwe expansion vallen.

Niet alleen heeft Emiel het over Hearthstone in deze Gamekings Extra, hij heeft ook de Warcraft-film gecheckt! Deze film was begin dit jaar natuurlijk al te zien in de bioscoop, maar Emiel heeft lekker gewacht tot hij ‘m thuis rustig op de bank kon checken.

Wil jij nu weten wat Emiel van deze nieuwe expansion vindt? En wat hij van de Warcraft-film vindt? Dat kun je allemaal zien in deze Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch