Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel en Karim over Firstlook Festival

Gamekings Redactie 06/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar één nacht slapen en dan is het zover. Vrijdagavond start Firstlook Festival namelijk met het grote verjaardagsfeest van Gamekings. Karim en Emiel gaan samen even terug naar vorig jaar in deze Gamekings Extra: Emiel en Karim over Firstlook Festival!

Emiel heeft natuurlijk al een reputatie opgebouwd dat hij een party poeper is, maar aan de andere kant van dit spectrum staat Karim. Karim is de slik-die-shit man, dus verwacht Emiel dat Karim vrijdagavond helemaal lauw zal gaan. Of het een Barweinig herhaling gaat worden voor Karim, wordt dus nog afwachten!

De heren gaan ook nog even terug in de tijd. Karim bedenkt zich ineens dat hij nog maar 9 jaar was toen Gamekings begon. Emiel volgde het vroeger ook al, maar vond één presentator een mafkees. Die presentator zit er nu nog steeds, maar de heren zijn van mening dat hij wel erg veranderd is. Jullie zullen vast wel weten over wie dit gaat.

Tot slot bespreken de Gamekings nog even de drank. Want tja, wat is nou een feest zonder een alchoholische versnaperingen. Blue Curacao gaat er in ieder geval niet meer in als wij Karim moeten geloven. Komen jullie ook een drankje doen op Firstlook Nights? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch