Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel checkt de LP van Mafia 3

Gamekings Redactie 17/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mafia 3 is inmiddels een week uit en iedereen heeft wel wat te zeggen over de game. Hij scoort niet zoals gehoopt en de reviews zijn ook niet bepaald lovend. Zodoende nemen wij hier op de redactie even de tijd voor een aspect van de game, dat wel heel goed is gelukt, namelijk de muziek. Wij hebben de OST binnen op LP en Emiel besluit zich aan zijn eerste platenspeler ervaring te wagen. Check deze Gamekings Extra: Emiel checkt de LP van Mafia 3!

Mafia 3 speelt zich af in New Orleans, de stad waar de Jazz is geboren. Dat de game flink gebruik zou maken van de muzikale roots van de stad, is natuurlijk geen verrassing. Maar nu kan je ook van de lekkere tracks uit de game genieten op deze OST. Emiel is bekend met een heleboel dingen omtrent games en tech, maar met dit stukje old school technologie heeft hij nog niet eerder gespeeld. Het ultieme muzikale apparaat der nostalgie. Alle hipsters hebben er weer één gekocht en gaan veel te hard op de kenmerkende kraakjes van het vinyl. En wij hebben er één gevonden in de berging; een platenspeler.

Hoe Emiel met vinyl omgaat en hoe hij alle ins en outs van een platenspeler aan het verkennen is, is best een leuk gezicht. Hebben jullie er nog één thuis staan? Laat het ons weten in de comments, maar check eerst deze Gamekings Extra: Emiel checkt de LP van Mafia 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch