Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een Pokémon praatje met David en Emiel

Gamekings Redactie 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de redactie gaat het sinds de release van Pokémon Sun en Moon nergens anders meer over dan de DS avonturen in de Pokémon wereld. David en Emiel hebben elkaar er nog niet over gesproken en dat doen ze dan ook op hun eigen manier in deze Gamekings Extra: Een Pokémon praatje met David en Emiel.

De hype rondom Pokémon Sun en Moon is zeker aanwezig. Niet alleen op de redactie van Blammo, maar ook in de rest van de wereld, want deze game heeft weer uitzonderlijk goed verkocht. Komt dit door alle aandacht rondom Pokémon GO? In de Pokémon wereld vallen er altijd mysteries te ontrafelen en dan kom je er gaande weg toch achter dat andere spelers het op een andere manier aanpakken. Zo hebben David en Emiel ook een diepgaand gesprek over het voeren van een Metapod, want heeft die wel een mond? Op welke manier verzorgt de ander zijn Pokémon? En hoe werkt de nieuwe Pokédex eigenlijk?

Heb jij antwoorden op deze dilemma’s? Laat het weten in de comments om deze trainers verder te helpen om Pokémon meesters te worden. Vrijdag strijden David, Emiel, Shelly en Karim in de livestream om 16:00 op twitch.tv/gamekings voor de overwinning en de verliezende partij begint aan een grote schoonmaak van de koelkast op de redactie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch