Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dominique en Skate hebben nieuws over WWE 2K15

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2014 is in volle gang, en dat betekent dat we het op de redactie ontzettend druk hebben. Dagelijks worden vele nieuwe trailers en nieuwtjes online gegooid, waardoor Dominique geen minuut stil kan zitten. Toch heeft hij even een korte pauze genomen na het volgende nieuws: de eerste worstelaars van WWE 2K15 zijn onthuld. Er is maar een persoon die daar super psyched over kan zijn en dat is natuurlijk Skate! Dus Dominique is even naast Skate op de bank gaan zitten om het erover te hebben. Of ze hier inderdaad warm van worden, check je hier in deze ‘Gamekings Extra: Dominique en Skate hebben nieuws over WWE 2K15’.

De game zal aan het einde van dit jaar uitkomen voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, en PlayStation 3. Het is de tweede WWE-game die uit de stal van 2K Games komt, want vorig jaar verscheen WWE 2K14 al. De game was niet slecht, maar blies de worstelfans ook niet weg. Er was veel commentaar en de physics waren ver van realistisch. Na wat kritiek heeft 2K Games het hopelijk dit jaar een stuk beter gedaan. Wat we er tot nu van kunnen zien, ziet het er naar uit dat het een wereld van verschil gaat worden. Tevens is het de eerste WWE-game die uit gaat komen voor de next-gen consoles wat betekent dat de graphics ook vele malen beter zijn.

Tot nu toe is er nog bijna niks bekend over de game, behalve het nieuws dat er in deze Gamekings Extra besproken wordt. Dat Skate een ontzettend groot WWE-fan is weten we natuurlijk allemaal. Zal hij, net als de community, ook zoveel zin hebben in deze game? En kijkt Dominique uit naar WWE 2K15, die ook niet vies is van een goede pot WWE? Je ziet het in deze kersverse Gamekings Extra!
Dominique en Skate hebben nieuws over WWE 2K15

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch