Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dishonored 2 is binnen!

Gamekings Redactie 10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De postbode is weer langs geweest en deze keer heeft hij een mooie zwarte doos meegenomen naar de redactie. Dat betekent natuurlijk maar één ding: Tijd voor een unboxing! David en Shelly nemen dan ook de tijd om deze unboxing te doen en dat zie je allemaal in deze Gamekings Extra!

Steelcases, poster, t-shirts en een Chinees luchtje? Het uitpakken van pakketjes is altijd leuk, vooral wanneer de inhoud onbekend is. Deze keer was het een pakketje van Dishonored 2! Dishonored 2 is een stealth action-adventure game waarin je met Emily of Corvo de strijd aan gaat om de troon terug te krijgen. Dit doe je in Karnaca, ook wel de “Jewel of the South” genoemd. Zowel Emily als Corvo bezitten hun eigen set van supernatural abilities. Corvo bezit onder anderen “Devour Swarm”, wat hem in stelt staat om ratten op te roepen zodat bloedvliegen geen eieren kunnen leggen in lijken. En het mooiste is, Dishonored 2 komt morgen al uit!

Wat voor leuke hebben-dingetjes zitten er verpakt in deze mooie zwarte doos? En wat gaan David en Shelly met de inhoud doen? Stop met lezen en check deze Gamekings Extra! En vergeet niet een reactie achter te laten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch