Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis vertelt wat er bezocht wordt op de E3 2014

Gamekings Redactie 06/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze gloednieuwe Gamekings Extra zitten Shelly en Dennis voor je klaar om je het één en ander over de E3 2014 line-up te vertellen. Zoals je misschien al weet, verzorgd Dennis elk jaar de afspraken op de E3. Hij regelt dat we een paar plekjes hebben bij de conferenties van de grote jongens en daarnaast zorgt hij ook voor bandjes, zodat we op de E3-vloer niet in de rij hoeven te staan om een game te spelen. Dennis is de afgelopen weken achterlijk druk geweest om dit alles te verzorgen en vandaag kijkt hij samen met Shelly met trots naar de afspraken die hij heeft gemaakt. Wil je meer weten over de E3 2014 line-up ? Check dan ‘Gamekings Extra: Dennis vertelt wat er bezocht wordt op de E3 2014’!

Sinds een paar jaar is het populair onder ontwikkelaars en uitgevers om de weken voor de E3 al titels bekend te maken die ze tijdens de E3 daadwerkelijk zullen onthullen. Zo hebben we van Ubisoft al te horen gekregen dat we Far Cry 4 kunnen verwachten en dankzij een lek bij het team van Assassin’s Creed weten we daar ook al het een en ander van. Bij Nintendo is vandaag een lijstje gelekt waar alle titels op staan die Nintendo tijdens de E3 2014 mogelijk wil gaan showen. Volgens dit lijstje kunnen we een gloednieuw Zelda-avontuur verwachten en een HD-remake van Mario Sunshine. Er is al een hoop bekend voordat de E3 2014 überhaupt begonnen is, maar we worden ook elk jaar weer verrast door titels die we niet aan zagen komen. Vorige jaar werden we nog weggeblazen door de Xbox One exclusive Quantum Break. Er is door Remedy Entertainment, de studio achter deze game, al bevestigd dat deze titel naar de Gamescom 2014 komt, maar eigenlijk willen we ook al op de E3 nieuwe dingen zien.

Op de E3 2014 zelf belooft het een gekkenhuis te worden, maar op de redactie wordt het minstens net zo crazy. Het team dat op de redactie blijft, waaronder dus ook Shelly, gaat alle conferenties live uitzenden. Daarnaast verzorgen Skate en Steven een voor- en nabeschouwing van elke presentatie. Het belooft een drukke week te worden vol wrede onthullingen. Waar gaan Dennis en de mannen allemaal heen op de E3? Je hoort het van hem in ‘Gamekings Extra: Dennis vertelt wat er bezocht wordt op de E3 2014’!

Gamekings Extra: Dennis vertelt wat er bezocht wordt op de E3 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch