Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis speelt Octodad: Dadliest Catch

Gamekings Redactie 30/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week vrijdag is Dennis naar het Sony-kantoor gegaan om eens eventjes te snuffelen aan de PlayStation 4 en een aantal games die daarvoor gaan verschijnen. We starten met een game die een best wel opvallend personage tevoorschijn tovert, namelijk Octodad: Dadliest Catch. Hij is een hele lieve octopus die eigenlijk heel graag een mens zou willen zijn. We zien hoe Dennis probeert Octodad te besturen, iets dat niet heel makkelijk is met acht tentakels. Natuurlijk zorgt dit voor flink wat frustratie, aangezien je elk ledemaat van de octopus bestuurd met een pookje van de PlayStation 4-controller. Het doel in de demo was om met een vrouw te trouwen, wat gelijk de opening van Octodad: Dadliest Catch is. Je ziet hoe Dennis met de game aan de slag gaat in ‘Gamekings Extra: Dennis speelt Octodad: Dadliest Catch’.

In eerste instantie lijkt het trouwen in een game misschien niet zo heel tof, maar het zou zomaar kunnen dat Octodad: Dadliest Catch een hele interessante titel wordt. Behalve interessant is de game ook nog eens moeilijk te besturen, wat natuurlijk grappige gameplay oplevert (en een gefrustreerde Dennis). Al met al mag dat dus zeker niet de pret drukken. Alsof het allemaal gepland is, komen we Dennis Mons (je kent ‘m van onder andere Filmkings!) tegen en met een beetje hulp van hem wordt de game een makkelijker speelbaar.  Een beetje vals spelen, maar dat zorgt er wel voor dat onze eigen Dennis een stuk verder kwam.

Gelukkig is Octodad: Dadliest Catch niet de enige reden waarom Dennis langsging bij Sony. Deze week kun je nog veel meer zien, waaronder de PlayStation 4-exclusives Knack en Driveclub. Daarnaast krijg je van Dennis te horen of de PlayStation 4-controller lekker in de hand ligt. Wil je zelf weten hoe de PlayStation 4-controller voelt? Dat kan! De PlayStation 4 is namelijk aanwezig tijdens Firstlook 2013 in de jaarsbeurs te Utrecht. Deze vindt plaats op 5 en 6 oktober en jij kunt erbij zijn! Check de website voor meer informatie.
Gamekings Extra: Dennis speelt Octodad: Dadliest Catch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch