Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis speelt Knack bij Sony

Gamekings Redactie 01/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, zoals beloofd de tweede Gamekings Extra van Dennis zijn bezoekje aan Sony. Ditmaal wordt Knack onder de loep genomen,  één van de titels die natuurlijk van allerlei hoeken al flink wat aandacht heeft gekregen. Dat heeft er voor gezorgd dat er veel ophef over is, maar wat het nou precies voor game is? Joost mag het weten. Gelukkig is daar onze Dennis die je alles eventjes haarfijn gaat uitleggen. Zo vertelt hij wat hij vindt van de animaties en graphics in Knack, aangezien het toch wel een van de grotere titels is voor de PlayStation 4. Zie het allemaal in Gamekings Extra: Dennis speelt Knack bij Sony.

Je vraagt je misschien af: “Wat is Knack?’ Knack is een demon die bestaat uit allemaal losse deeltjes en van Sony zijn eigen game gekregen heeft. De game is een adventure-titel en dat zie je in alles terug. Zo kun je het personage groter laten worden en zelf laten wisselen van materiaal. Het kan zijn dat het ene moment Knack bestaat uit rotsen en het volgende moment uit hout. De mogelijkheden zijn vrij uitgebreid. Het verhaal hebben ze ook niet even één twee drie uit hun duim gezogen. Sterker nog, we kregen het idee dat we soms naar een Pixar-film aan het kijken waren. Het lijkt er sterk op dat Sony aardig veel aandacht besteed heeft aan hoe ze het verhaal vertellen.

Dennis heeft kunnen voelen hoe de game speelt en vertelt aan jou hoe hij dat ervaren heeft. Dat is niet het enige, want later deze week verschijnen er nog meer Gamekings Extra-items over Dennis zijn trip naar het Sony-kantoor. Ook is er goed nieuws, want je kunt zelf ook met Knack aan de slag op Firstlook 2013 in de jaarbeurs te Utrecht! Deze vindt plaats op 5 en 6 oktober.
Gamekings Extra: Dennis speelt Knack bij Sony

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch