Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis sluit de PlayStation 4 aan op de Xbox One

Gamekings Redactie 05/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren heb je kunnen zien hoe Dennis zijn Xbox One heeft meegenomen naar de Gamekings-redactie. Super wreed natuurlijk, want de next-gen console van Microsoft ligt hier nog lang niet in de winkels en toch heeft ‘ie ‘m al. Naast games erop kunnen spelen, kun je ook andere apparaten aansluiten op de spelcomputer en Dennis sluit de PlayStation 4 aan op de Xbox One. Werkt dat zo simpel dan? Kom erachter in het tweede Xbox One-deel van Gamekings Extra!

Het blijkt een aardig avontuur aan instellingen te zijn als je Nederlander bent en toch een Xbox One in huis hebt. Microsoft’s next-gen console accepteert namelijk niet dat je in Nederland zit, gezien het apparaat hier nog niet in de winkels ligt, en je moet dan ook jokkebrokken over je locatie om de Xbox One aan de praat te krijgen. Gisteren zag je hoe Dennis en Boris de doos uitpakten en de console aansloten op de televisie, wat gelukkig allemaal van een leien dakje ging. De Xbox One werkt, maar eigenlijk willen de heren maar één ding: Dead Rising 3 spelen. De game is niet te verkrijgen in Duitsland, dus Boris legt uit hoe je ‘m met een aantal drukken op de knop digitaal uit Amerika kunt halen.

Terwijl de download van Dead Rising 3 volop aan de gang is, gaat Dennis met Vasco checken hoe je het makkelijkst de PlayStation 4 aan kunt sluiten op de Xbox One. De console van Microsoft heeft natuurlijk een extra HDMI-poort waarop externe apparaten aangesloten kunnen worden, wat de nieuwsgierigheid wekt of dat met de PlayStation 4 ook zo simpel gaat. Het zou out-of-the-box moeten werken, maar Melle’s hulp is nodig om het voor elkaar te krijgen. Gaat het ze lukken? Check ‘t snel!

Gamekings Extra: Dennis sluit de PlayStation 4 aan op de Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch