Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis over de Golden Globes

Gamekings Redactie 09/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze Extra is voor de film- en serieliefhebbers en de nachtbrakers onder ons. Vannacht waren de Golden Globes weer vanuit Amerika te volgen. Na de Oscars en de Emmy’s is dit misschien wel de belangrijkste awardshow in de industrie.
Dennis is in ieder geval niet ‘s nachts opgebleven, maar heeft uiteraard wel het nieuws vanochtend gecheckt. Benieuwd wat hij ervan vindt? Check dan dezeĀ Gamekings Extra: Dennis over de Golden Globes.

Dat La La Land de grote winnaar zou worden, was voor de liefhebbers geen verrassing. Maar dat deze film in alle 7 genomineerde categorieƫn zou winnen, en daarmee het record zou verbreken, zag niemand aankomen. Dennis heeft hem zelf nog niet gezien, maar ook hij moet er nu wel aan gaan geloven.
Daarnaast heeft Dennis flink wat liefde voor de film Elle, die met twee beeldjes naar huis is gegaan, waaronder best Foreign Film. Iets wat Dennis onze Verhoeven zeker wel gunt.

Voorheen bleef Dennis nog wel eens wakker voor de Oscars, maar voor de Globes en de gehele show vond hij dat niet nodig. Zien jullie Dennis graag een special doen over de Oscars en dat hij een keer voor de trouwe kijkers de hele nacht opblijft? Laat het ons weten in de comments en wie weet hebben we eind februari dan wel een vette Filmkings special over de Oscars!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch