Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis krijgt post van de Kerstman

Gamekings Redactie 19/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ho ho ho, het jaar is bijna nabij en dat betekent dat kerst om de hoek staat te wachten! Natuurlijk willen we met kerst maar drie dingen: eten, bier en natuurlijk games. Het zou zomaar kunnen dat jij dat ook wilt, dus wij maken dat samen met de Kerstman mogelijk voor je. Kerst moet natuurlijk voor iedereen tof zijn en Dennis heeft dan ook een grote doos op z’n bureau staan die daarvoor gaat zorgen. Het leuke is dat jij ook cadeautjes van de Gamekings-Kerstman krijgen kunt! Je bent benieuwd wat je allemaal in de wacht kunt slepen, hè? Nou, laten we je toch gewoon even een klein beetje daarvan zien, hier in deze ‘Gamekings Extra: Gamekings Extra: Dennis krijgt post van de Kerstman’.

We zullen dinsdag door middel van een prijsvraag-item hier meer over vertellen, dus hou de site goed in de gaten! Dennis heeft echt flinke pakketten binnengekregen van de Kerstman en we laten vandaag zien wat er in het pakket zit dat de Kerstman en 2K Games hebben langs gebracht. Er zou niets leuks aan zijn om alles gelijk in geuren en kleuren te laten zien, dus zou je het echt moeten doen met een klein voorproefje van wat er dinsdag allemaal langs gaat komen.

Dennis heeft flink z’n best gedaan om voor jou brute goodies te regelen, want er zijn afgelopen week flink wat pakketjes binnen gekomen. Iedereen hier op de redactie heeft er kwijlend naar zitten kijken, maar helaas mag niemand eraan komen. Misschien zit er wel tussen wat jij altijd al had willen hebben, dus is het beste idee om nu het item te checken om erachter te komen wat je ervoor moet doen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch