Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis is helemaal klaar voor de E3 2013

Gamekings Redactie 05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis loopt inmiddels een beetje op het einde van zijn voorbereidingen voor de E3. Ondanks dat hij verwacht dat de uitgevers hem morgen bellen om afspraken te verzetten, gaat Dennis toch zijn poot stijf houden om deze afspraken vast te houden… Dennis is helemaal klaar voor de E3 2013!

Zo staat er een interview gepland met Infinity Ward. Ze mogen een half uur spreken over onder andere Call of Duty: Ghost. Daarnaast gaan ze natuurlijk vragen over het ontwikkelen op de nieuwe consoles. Wat ook een toffe afspraak gaat worden, is de hands-on met de langverwachte game: Thief! Een hele oude bekende die eindelijk vanuit de schaduwen sluipt om zich even te presenteren aan jou. Normaal gesproken krijgen we enkel een presentatie, maar ditmaal mogen we de game dus ook even zelf checken. Een volgende topper waar Dennis erg op zit te wachten, is Destiny. We krijgen een uitgebreide presentatie van deze game. Wat houdt het precies in, is het nu een FPS, een MMO, of misschien meer?

Naast de enorme planning die Dennis in elkaar heeft gesleuteld, zijn Martin en Jelle natuurlijk ook ontzettend druk. Martin heeft de themesong in elkaar geknutseld voor de items van LA en hij is er ontzettend blij mee. Een lekker vrolijk deuntje die opgevolgd wordt door epische beelden vanuit Los Angeles. Jelle is deze week ontzettend druk geweest met de vormgeving. Ze zitten natuurlijk vlakbij Venice Beach, wat vraagt om vrolijke kleurtjes. Na het tonen van zijn nieuwe schoenen aan Boris, was er eigenlijk maar een ontwerp mogelijk: tie-dye! Waarom we dit nooit eerder gebruikt hebben, vragen we ons ook af. Dit jaar is het eindelijk zo ver.
Kortom: we zijn ontzettend druk bezig voor de E3 en dit jaar wordt misschien wel de meest epische editie aller tijden. Houd vooral Gamekings.tv in de gaten voor de meest complete coverage van de E3!

Dennis is helemaal klaar voor de E3 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch