Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft zijn Xbox One mee naar de redactie

Gamekings Redactie 04/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis was vorige week met Jelle naar Duitsland gereden om even de Xbox One op te halen. Boris heeft het voor elkaar gekregen en Dennis weten te overtuigen om zijn Xbox One mee te nemen naar de redactie. Vandaag was die dag en wij waren natuurlijk super benieuwd. Er moet flink wat uit de doos gehaald worden en ook de nodige kabels moeten erin geknald worden. Dit is natuurlijk een waar spektakel wat je voor geen geld willen missen. Gelukkig hebben wij het vastgelegd en verpakt in een video. Check het in deze Gamekings Extra: Dennis heeft zijn Xbox One mee naar de redactie’.

Het is natuurlijk allemaal nooit vanzelfsprekend dat alles direct werkt. Vandaar dat Boris en Dennis het jullie allemaal even laten zien. Hoe sluit je de Kinect aan, welke HDMI-kabel moet in welke poort. Dat soort dingen. Want ja, je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om te spelen op je nieuwe next-gen console. Alsof helemaal naar Duitsland rijden nog niet genoeg was. Toch zetten de mannen even door, want ze willen nu al schreeuwend hun console aankrijgen. Met een goed getimede “Iksboks on” lukt het nog niet helemaal, maar de moed zinkt ze nog niet in de schoenen.

Eigenlijk blijft het toch een beleving eerste klas. Hoe ziet de doos er uit? Wat zit er allemaal in? En werkt het allemaal wel? Al deze vragen krijgen antwoorden in dit item. Mocht je dus zelf nog twijfelen over de Xbox One gaat, dan kun je het beste even deze ‘Gamekings Extra: Dennis heeft zijn Xbox One mee naar de redactie’ checken. Morgen komt deel twee van de video, waarin Dennis en Boris proberen Dead Rising 3 te downloaden van de Amerikaanse Marketplace en zij de PlayStation 4 aansluiten op de Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch