Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft een filmtip voor vanavond

Gamekings Redactie 05/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze Filmbaas Dennis zat te denken, wat voor tip hij jullie graag zou schenken. Hij heeft al zoveel films gezien, geeft hij jullie een filmlijstje of misschien een top tien? Zo kwam hij bij Nederlandse filmmaker Dick Maas, want wat was die regisseur toch ooit een baas. Maar met Sint heeft hij de plank een beetje mis geslagen en biedt hij geen goede film voor deze koude Sinterklaasdagen. Maakt Dennis het in deze Extra te bont? Je ziet het in deze Gamekings Extra: Dennis heeft een filmtip voor vanavond!

Sint is een Nederlandse horrorfilm van Dick Maas die 6 jaar geleden in onze bioscopen te zien was. Het verhaal gaat over een horror Sinterklaas die kinderen ontvoerd en vermoord. Dat deze film een groot commercieel succes zou gaan worden, kwam niet als een verrassing, maar hoe goed is het idee van de horror Sint uitgewerkt? Dennis weet in ieder geval wel zeker dat hij vanavond zeker niet deze film zal gaan kijken.

Dat Dennis niet gecharmeerd is van het Nederlandse film aanbod is nu wel duidelijk, maar hoe zit het met jullie mening? Denken jullie dat er ooit nog een goede film van Nederlandse bodem in de bios is te zien? Laat je reactie achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch