Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis en David over Adventure Time op de 3DS

Gamekings Redactie 24/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de niet bepaald succesvolle Adventure Time voor de PlayStation 3, getiteld Adventure Time: Explore the Dungeon Because I Don’t Know!, komt er een vervolg naar de Nintendo 3DS met een net zo’n lange titel namelijk Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage? Dit vervolg is net uit en Dennis heeft de review-codes aangevraagd. Ben jij benieuwd wat de heren van Adventure Time vinden? Check dan ‘Gamekings Extra: Dennis en David over Adventure Time op de 3DS’.

Adventure Time: Hey Ice King! Why You Steal Our Garbage? speelt zich af in het land van Ooo, dit land is bevolkt met allerlei, op zijn zachtst gezegd, gestoorde wezens. In deze game worden er, net als in zijn voorganger op de PlayStation 3, verschillende referenties gemaakt naar de immens populaire tv-serie op Cartoon Network. Finn en Jake zijn de hoofdpersonen in Adventure Time: Hey Ice King! Why You Steal Our Garbage? Ze reizen samen door het land van Ooo en bezoeken daarbij verschillende bekende plekken als Grassland, Red Rock, Candyland, Iceland en de indrukwekkende Cloud-wereld. Lange reizen met vele gevechten met als enig doel, jawel de titel doet het al vermoeden, het vuilnis van de helden terug zien te krijgen.

Naast Dennis en David die hun mening geven over het feit dat Adventure Time op de Nintendo 3DS uitkomt, vertellen de heren ook wie hun favoriete karakter uit de Adventure Time-cartoon is. Ben je hier benieuwd naar? Kijk dan ‘Gamekings Extra: Dennis en David over Adventure Time op de 3DS’.

Gamekings Extra: Dennis en David over Adventure Time op de 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch