Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis checkt Call of Juarez: Gunslinger

Gamekings Redactie 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een rits aan toffe games binnen de redactie. Dennis checkt Call of Juarez: Gunslinger het eerste en is eigenlijk wel aangenaam verrast. We kennen Dennis natuurlijk om zijn smaak, dat hij nogal van de B-games houdt, maar ook Jelle vindt deze game dus wel vet. Vet genoeg om zijn werk eventjes te laten liggen en lekker bij Dennis op de bank te zitten en kijken hoe deze nieuwe cowboygame is.

Call of Juarez heeft een nogal wisselvallige geschiedenis. De allereerste Call of Juarez, die eerder door het leven ging als The Lawman, was een game die verscheen in 2006 en ontwikkeld werd door Techland, een Poolse ontwikkelaar. Deze game was prima op de PC, de poort naar de consoles was echter verschrikkelijk. Het vervolg op deze game, Call of Juarez: Bound in Blood was daarentegen een prima game op de consoles. Het derde deel in de serie, Call of Juarez: The Cartel, welke het levenslicht in 2011 zag, was een zeer matige game.

Call of Juarez: Gunslinger is net als zijn voorgangers een first-person shooter welke zich afspeelt in het Wilde Westen. Dit keer is het alleen een downloadable game. In deze game speel je met Silas Greaves, een bounty hunter. Bullet-time en gunslinger actie is de orde van de dag. Jij, als Silas Greaves, komt een saloon binnen in Abilene, Kansas in 1910 waar hij verhalen vertelt aan de mensen in deze kroeg in ruil voor gratis drank. Een prima begin van de game zou je zeggen. Als je meer wil weten over deze game, hou dan vooral de Gamekings.tv in de gaten want Dennis en Jelle gaan je er binnenkort alles over vertellen.

Dennis checkt Call of Juarez: Gunslinger

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch