Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Deadrising 3 op Firstlook 2013

Gamekings Redactie 05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hoort het misschien nog nagalmen in je hoofd dat Boris zei dat hij naar Duitsland zou rijden om een Xbox One te kopen, speciaal voor Dead Rising 3. De verwachtingen voor deze game zijn ontzettend groot en op Firstlook 2013 kan worden gecheckt of deze ook waargemaakt worden. Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Deadrising 3 op Firstlook 2013’!

Zoals de titel van de game al ruimschoots doet vermoeden, is Dead Rising 3 het derde deel in de Dead Rising-serie. Het eerste deel kwam exclusief uit op de Xbox 360 en werd belachelijk goed ontvangen. Dat zorgde ervoor dat er ook een tweede deel moet komen en die kwam niet alleen op de Xbox 360 uit, maar ook op de PlayStation 3. Met het derde deel wordt weer teruggekeerd naar exclusiviteit op een console van Microsoft, want aankomende PlayStation 4-bezitters vallen buiten de boot. Dat mag de pret niet drukken, want mocht je nét zo enthousiast zijn als Boris dan was het plan sowieso om een Xbox One in huis te halen.

Op Firstlook 2013 kan er door alle duizenden bezoekers ook gespeeld worden met de Xbox One en dus ook Dead Rising 3. Controller in de handen, zombies op het scherm en alles helemaal naar de filistijnen helpen. De game ziet er ontzettend goed uit, maar het meest belangrijke is hoe het speelt. Onze eigen Firstlook 2013-verslaggever Thijs nam de proef op de som en ging snel de Xbox One-stand naar binnen sneaken om de game spelen. Hij vertelt je in geuren en kleuren wat zijn eerste ervaringen zijn met Dead Rising 3.

Gamekings Extra: Deadrising 3 op Firstlook 2013

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch