Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De voorbereidingen voor Gamescom

Gamekings Redactie 05/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voorbereiding is altijd nodig om de tofste dingen te weten te komen. Karim laat jullie weten wat er op het programma staat in deze Gamekings Extra: De voorbereidingen voor Gamescom.

Het is weer bijna zo ver, de Gamescom staat voor de deur! Dit jaar zijn er op de Gamescom geen persconferenties, maar een hele grote beursvloer waar je allerlei verschillende games kunt uitproberen. Lekker gezellig in de rij staan om als een van de eerste je favoriete game te kunnen checken! Ook dit jaar zijn wij erbij en gaan alle games natuurlijk uitproberen. Onze Karim kan natuurlijk niet wachten op Mafia 3 en staat dan ook op nummer `1 in zijn to-do list. Wij hopen in ieder geval op nog een top jaar op game-gebied en kunnen niet wachten tot we alle toffe games te kunnen spelen. Er liggen in ieder geval hele toffe items in het verschiet, dus houd de website goed in de gaten!

Wil jij nu weten wat voor tof nieuws Karim te melden heeft? En kun je niet wachten om er zelf heen te gaan of om de previews te zien van van de games die op de Gamescom te zien zijn? Check dan snel deze video van Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch