Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De vegetarische Unox balletjes

Gamekings Redactie 14/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Buiten al het harde werk op de redactie om moet er op zijn tijd ook nog wel eens gegeten worden. Daarom heeft Boris een pakketje ontvangen, waar heerlijke vegetarische Unox-gehaktballetjes in satésaus inzitten. Nu is de vraag alleen of ze ook echt zo lekker zijn als ze er op de verpakking uitzien, en dat gaat Boris dan maar uitgebreid checken in deze Gamekings Extra: De vegetarische Unox balletjes!

Dat vegetarische gehaktballetje van Unox is een nieuw product dat Boris als echte vegetariër toch even moest checken! Het is alleen een beetje jammer dat die dingen toch bijna 5 minuten in de magnetron moeten! Daarom moeten onze heren en dame wel geduldig wachten voor hun magen gevuld kunnen worden. Maar het is natuurlijk de smaak die uiteindelijk het oordeel moet gaan vormen over deze gehaktballetjes. Wat dat oordeel gaat zijn? Dát is natuurlijk de vraag…

Ken jij de nieuwe vegetarische gehaktballetjes van Unox al en wil jij weten wat onze heren en dame van deze dingen vinden? Dan kun je nu beter stoppen met lezen en gewoon deze Gamekings Extra: De vegetarische Unox balletjes kijken! En laat vooral weten of jij ze al hebt geproefd en wat jij ervan vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch