Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De Vakantie van Jelle

Gamekings Redactie 18/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle gaat op vakantie naar Thailand. Sommige van jullie weten waarschijnlijk wel dat er een hoop aan de hand is. Er zijn namelijk dikke protesten tegen de regering gaande in Thailand. Zo zijn er gister drie burgers en een agent omgekomen toen de politie een tentenkamp wilde ontruimen. Daarbij zijn ook 60 gewonden gevallen, waardoor het natuurlijk de vraag is of Jelle de volgende gaat zijn. De beleidsbepalers zijn namelijk ook niet bepaald mild tegen de buitenlandse pers, want gisteren raakte er onder meer een Spaanse correspondent gewond. Toch trekken er genoeg mensen richting Thailand en Jelle dus ook. Hoe Jelle denkt over de problematiek in Thailand, check je in ‘Gamekings Extra: de vakantie van Jelle’.

Jelle neemt overigens zijn camera mee, waardoor we natuurlijk verwachten dat hij een hoop mooie plaatjes gaat schieten. Ook waren wij benieuwd of Jelle nerveus was en of hij zich goed heeft voorbereid voor zijn reis. Daarnaast vroegen we ons af of er mensen op de redactie zitten die ooit weleens hebben geprotesteerd. Het antwoord hierop hoor je in ‘Gamekings Extra: de vakantie van Jelle’.

Skate en Steven waren toevallig vandaag ook op de redactie en daarom werden ook zij even voor de camera gesleurd voor deze gloednieuwe Gamekings Extra. Vooral Skate heeft wat wijze woorden te delen met de kijkers en de rest van de redactie, waardoor we misschien wel een heel ander beeld krijgen bij protesteren. Of Jelle na de wijze uitspraken van Skate nog steeds erg graag naar Thailand vertrekt voor de winterzon, check je in ‘Gamekings Extra: de vakantie van Jelle’.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch